duminică, 16 octombrie 2011

I'm back...


Ei bine, da! M-am întors pe blog, iar cele de mai sus sunt rostite cu vocea cam dereglată a Terminatorului aflat într-o fază cam hărtănită, de sfârşit de film, etapa eroică. Nu că eu aş fi vreun erou sau că am asemenea porniri, dar cam aşa devine treaba. Treabă care a fost dată cu asprol din belşug în vara aceasta, cu adevărat lungă şi fierbinte pentru mine şi asupra căreia nu mă voi opri. Contez pe discreţia domniilor voastre, desigur...
În orice caz, la reapariţia mea în blogosferă o contribuţie pe care aş numi-o importantă o are şi bunul meu prieten, personajul Dorinel. Acesta este un gândac, însă uite că a fost suficient de încăpăţânat şi răzbătător încât să apară într-o nouă carte. Cartea asta - scrisă întâmplător chiar de mine - a apărut deja prin librăriile bucureştene - prin mai multe! - încă de acum aproape două săptămâni. Romanul cel nou vă e oferit de editura Tracus Arte, cea care va oficia şi o lansare a acestuia în cadrul manifestărilor legate de târgul de carte Gaudeamus de anul acesta.
Să ne vedem cu bine la acest eveniment. Până atunci trag nădejde că voi mai scrie pe aici. Evident, ceva mai des de cât am făcut-o în ultimul timp.

5 comentarii:

Karina spunea...

si eu:)

Şerban Tomşa spunea...

Calde felicitări pentru carte !
M-am întrebat dseori ce mai faceți, iar acum mă bucur că sunteți bine.
Cu prietenie.

mofturi spunea...

Felicitari ! :)

Anton spunea...

Mulțumesc frumos tuturor!

Rosemary spunea...

Am citit cartea dumneavoastra si mi-a placut. Desi credeam ca va continua in stilul initial, am fost placut surprinsa sa vad o evolutie a stilului si a registrului lingvistic.
Per ansamblu am gasit-o ca fiind o lectura placuta, amuzanta, un pamflet la adresa unor chestiuni nationale si (scuzati expresia)"un sut in fund" catre cunoastere tras de un picior mic (al lui Dorinel) unei mari, dar tot mai lenese fata de studiu, populatii.

Parerea unei cititoare in proces de dezvoltare in domeniul critic.
Multumesc!