miercuri, 10 noiembrie 2010

Breaking news

Răposata babă Vanga a prezis că mâine, 11 noiembrie 2010, o să înceapă al III-lea război mondial. Cică la început o să fie unul mic care, evoluând firesc, o să se transforme într-unul mare. Când s-o generaliza o să se dea cu arma nucleară, apoi cu arme chimice şi bacteriologice, ca să se aleagă praful ca lumea de toţi, nu aşa. În sfârşit, războiul se termină în octomrie 2014. Cu toate acestea, doar în emisfera nordică o să fie prăpăd, în cea sudică fiind frumos şi bine. (Cum s-o fi exprimat baba Vanga despre emisferele terestre, habar n-am, dar nu-i treba mea.) Oricum, cei din readacţia tabloidelor au ghicit în nişte stele mai mici - probabil steluţele din supa-instant livrată de serviciul de catering - şi şi-au dat seama că şi Nostradamus tot despre 11 noiembrie 2010 vorbise într-un catren de-al lui, dar până acum nimeni nu-şi dăduse seama. Noroc cu supa aia!
Totuşi, vestea este foarte, foarte bună. Ştiţi de ce? Fiindcă asta înseamnă că Apolicapsa din 2012 se amână pentru o dată ce va fi anunţată ulterior.

5 comentarii:

karina spunea...

Se vede ca sunt complet aeriana..eu n-am stiut pana acum de baba Vanga:((

karina spunea...

Celebra prezicătoare bulgară, care a murit în anul 1996, este faimoasă pentru următoarele profeţii:
- data exactă a morţii lui Stalin (1953);
- incidentul nuclear de la Cernobîl (1986);
- Obama, al 44-lea preşedinte american, va fi de culoare neagră (2008);
- atacurile din 11 septembrie de la World Trade Center (2001);
- incidentul submarinului Kursk (2001).
:((

karina spunea...

hai sa ne luam ramas bun, ca suntem in 11:))

Micawber spunea...

Poate de-asta ma intreb si eu de fiecare data cand incepe un an nou: oare pe ce data pica apocalipsa anu' asta? Partea proasta e ca uneori sfarsitul lumii are loc de mai multe ori in acelasi an, asa ca pas' de mai pricepe ceva. Poate in 2012 sa fie ceva mai acatarii, dar slaba speranta, ne consolam cu filmul cu acelasi nume.

Anton spunea...

@Karina
Nu trebuie să ne luăm rămas bun. Cel puţin deocamdată. Am aflat pe surse, că un cercetător (acum nu ştiu dacă-i britanic sau de la Măgurele) a estimat că românii hrăniţi ştiinţific cu e-uri de-alea bune, cu pui dopaţi cu hormoni şi care merg de cel puţin două ori pe an să-şi facă "raze" - de preferat Roentgen - sunt mai rezistenţi decât gândacii de bucătărie sau scorpionii, supravieţuind sigur unui asemenea război nuclear, bacteriologic sau chimic. Acum să-i vedem pe occidentalii ăia hrăniţi numai cu produse ecologice, care fac duş zilnic şi alte prostii de-astea!

@Micawber
Nu ştiu pe ce dată s-a amânat Apocalipsa din 2012, dar sunt sigur că vom fi anunţaţi din timp de adevărata urmaşă a Mamei Omida. Sunt convins că participarea la interesantul eveniment nu se va face aşa, alandala, ci pe bază de tabel convocator, cu CNP, serie şi număr de buletin.