marți, 29 noiembrie 2011

Lansarea mea de carte






Pentru cei ce sunt curioşi să afle cum a fost la lansarea romanului meu Povestea unui om şi a gândacului său iată câteva imagini remarcabile, care vorbesc fără îndoială de la sine. Cum spun jurnaliştii: o imagine face cât o mie de cuvinte. Ei bine, iacătă că aţi putut vedea şi ilustrarea acestei ziceri.

Acum însă, dincolo de ineditul haios al acestor fotografii, poate în mod paradoxal, lansarea a fost un real şi neaşteptat succes. O spun cu mâna pe inimă şi recunosc că meritele în acest sens îi aparţin editurii şi, de bunăseamă, unui public neaşteptat de călduros şi de numeros. Public care - culmea! - a şi cumpărat entuziast cartea... Sper să fie la fel de mulţumit şi după ce o va citi.
Cât despre doamna critic literar Cornelia Maria Savu ce să mai spun? Eu unul am rămas impresionat de pătrunderea, căldura şi de-a dreptul uimitoarea sinceritate de care a dat dovadă în analiza cărţii mele şi pentru care îi fac o modestă reverenţă.

4 comentarii:

Liviu Drugă spunea...

Chiar foarte interesante pozele,:)) mai ales ca ele vin in contrast puternic cu cele care au umplut netul in timpul si dupa Gaudeamus 2011.

Karina spunea...

Liviu are dreptate, interesante pozele:))
Felicitari pentru carte..Bine ar fi daca s-ar gasi si prin librarii...

Masaj erotic Bucuresti spunea...

felicitari pentru carte. succes mai departe si cat mai multe carti.

Karina spunea...

L-am vazut urcand pe cos cu tupeul lui de mos, bani, noroc si sanatate le avea in cos pe toate......Craciun fericit ! ! !